Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

Kontakt

Poštovani, sajt https://www.mojzrenjanin.com/ kao jedini besplatni internet oglasnik iz Zrenjanina poziva vas na saradnju! Oglasite se BESPLATNO sa svojim fotografijama!

PLAĆENA REKLAMA

Zašto se reklamirati na MOJZRENJANIN.COM?

 • Ciljano oglašavanje: sajt se bavi isključivo temama vezanim za Zrenjanin i okolinu te su ujedno to i najbrojniji posetioci.
 • Odličan plasman na vodećim internet pretraživačima
 • Velika poseta i rast posete

Portal MojZrenjanin.com mesečno ima preko 75,000 poseta!
Prosečno korisnik po sesiji pogleda 4 stranice što čini više od 4 minuta provedenog na sajtu!

Najčešći pojmovi na Google-u preko kojih korisnici dolaze na sajt su “posao zrenjanin”, “oglasi zrenjanin” i “izdavanje nekretnina zrenjanin”. Tu su još i “taxi zrenjanin”, “građevinska oprema zrenjanin”, “zubari zrenjanin” i “novine zrenjanin”. Za sve ove pojmove sajt MojZrenjanin.com je prvi ili u prva tri rezultata na Google-u.

PREUZMITE CENOVNIK OGLAŠAVANJA:
PDF button Marketing

Izrada banera je besplatna!

Za sva dodatna pitanja i informacije koristite kontakt formu dole ili nam se javite na tel: 063/83-62-094

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

9 odgovora za “Kontakt”

 1. Avatar

  Na koji nacin da prikazem svoj oglas samo u dinarima i kako da totalno uklonim neki svoj oglas ?

  • Poštovani,
   Da bi ste izbrisali oglas prvo trebate kliknuti na dugme Moji Oglasi koje će vas odvesti na prikaz svih vaših oglasa. Nakon toga u koloni Opcije videćete dugme za pauzu, odmah pored olovke. Tu kliknite i stopirajte vaš oglas.
   Pretpostavljena valuta za oglase je evro, ali vi uvek možete u samom tekstu oglasa navesti cenu u dinarima. Takođe, možete upisati i “din” u polje cena kako bi posetioci sajta znali da su u pitanju dinari.
   Hvala!

 2. Avatar

  @admin sve je to ,lepo i krasno,ali oglas i dalje ostaje na kontrolnom panelu,sa opcijom “obnovi”…….znači predmet je prodat (ili nije) a ja želim da ga uklonim i sa kont. panela,kako to iyvesti?  Hvala.

  • urednik

   @orphan Samo kliknite na dugme “pauza” koje izgleda kao dve vertikalne linije kao npr. “||” . Tada oglas postaje nevidljiv za korisnike i ukoliko ga vlasnik ne obnovi u roku od mesec dana oglas se trajno brise iz baze podataka. Hvala na razumevanju!

 3. Avatar
  VIOREL BESU on 08. 01. 2016 @ 19:59

  povodom teksta u listu ”Zrenjanin” koji je dala LSV i G-din Marton o ukidanju rumunskog jezika u Jankov Mostu, protiv smo da STRANKE koriste, tj.zloupotrebljavaju ovu situaciju radi SVOJE EPP promocije. LIGA nije pozvana da bude naš GLASNOGOVORNIK, umemo mi i bez njih da aktuelne probleme rešavamo.

  Viorel Besu, predsednik Saveta Mesne zajednice

 4. Avatar
  BigBoy0364 on 07. 12. 2016 @ 11:38

  zasto je izbrisan moj oglas pod naslovom “Potrebni radnici za rad u TV industriji u Madjarskoj “koji sam postavio juce ???

Ostavite komentar

Facebook

Reklame
Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin