Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

Kontakt

Poštovani, sajt https://www.mojzrenjanin.com/ kao jedini besplatni internet oglasnik iz Zrenjanina poziva vas na saradnju! Oglasite se BESPLATNO sa svojim fotografijama!

PLAĆENA REKLAMA

Zašto se reklamirati na MOJZRENJANIN.COM?

 • Ciljano oglašavanje: sajt se bavi isključivo temama vezanim za Zrenjanin i okolinu te su ujedno to i najbrojniji posetioci.
 • Odličan plasman na vodećim internet pretraživačima
 • Velika poseta i rast posete

Portal MojZrenjanin.com mesečno ima preko 75,000 poseta!
Prosečno korisnik po sesiji pogleda 4 stranice što čini više od 4 minuta provedenog na sajtu!

Najčešći pojmovi na Google-u preko kojih korisnici dolaze na sajt su “posao zrenjanin”, “oglasi zrenjanin” i “izdavanje nekretnina zrenjanin”. Tu su još i „taxi zrenjanin“, „građevinska oprema zrenjanin“, „zubari zrenjanin“ i „novine zrenjanin“. Za sve ove pojmove sajt MojZrenjanin.com je prvi ili u prva tri rezultata na Google-u.

PREUZMITE CENOVNIK OGLAŠAVANJA:
PDF button Marketing

Izrada banera je besplatna!

Za sva dodatna pitanja i informacije koristite kontakt formu dole ili nam se javite na tel: 063/83-62-094

Kontakt forma:

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  12 odgovora za “Kontakt”

  1. Na koji nacin da prikazem svoj oglas samo u dinarima i kako da totalno uklonim neki svoj oglas ?

   • Poštovani,
    Da bi ste izbrisali oglas prvo trebate kliknuti na dugme Moji Oglasi koje će vas odvesti na prikaz svih vaših oglasa. Nakon toga u koloni Opcije videćete dugme za pauzu, odmah pored olovke. Tu kliknite i stopirajte vaš oglas.
    Pretpostavljena valuta za oglase je evro, ali vi uvek možete u samom tekstu oglasa navesti cenu u dinarima. Takođe, možete upisati i „din“ u polje cena kako bi posetioci sajta znali da su u pitanju dinari.
    Hvala!

  2. @admin sve je to ,lepo i krasno,ali oglas i dalje ostaje na kontrolnom panelu,sa opcijom „obnovi“…….znači predmet je prodat (ili nije) a ja želim da ga uklonim i sa kont. panela,kako to iyvesti?  Hvala.

   • @orphan Samo kliknite na dugme „pauza“ koje izgleda kao dve vertikalne linije kao npr. „||“ . Tada oglas postaje nevidljiv za korisnike i ukoliko ga vlasnik ne obnovi u roku od mesec dana oglas se trajno brise iz baze podataka. Hvala na razumevanju!

  3. VIOREL BESU on 08. 01. 2016 @ 19:59

   povodom teksta u listu “Zrenjanin“ koji je dala LSV i G-din Marton o ukidanju rumunskog jezika u Jankov Mostu, protiv smo da STRANKE koriste, tj.zloupotrebljavaju ovu situaciju radi SVOJE EPP promocije. LIGA nije pozvana da bude naš GLASNOGOVORNIK, umemo mi i bez njih da aktuelne probleme rešavamo.

   Viorel Besu, predsednik Saveta Mesne zajednice

  4. BigBoy0364 on 07. 12. 2016 @ 11:38

   zasto je izbrisan moj oglas pod naslovom „Potrebni radnici za rad u TV industriji u Madjarskoj „koji sam postavio juce ???

  5. Zlatana Ankic on 31. 08. 2019 @ 19:20

   Ja sam već dugo korisnik ovog sajta. Sve je bilo ok dok niste uveli administratore. Ljudi ovo je smešno, čekala sam prošli put 14 sati da mi objavite oglas. Sad čekam 10 sati i još nije odobren oglas. Koliko je realno da se čeka?

   • Zlatana Ankic on 31. 08. 2019 @ 20:12

    Evo ga, sad je objavljen, posle 11 sati.

    • Postovana, hvala vam na kritikama i sugestijama. Na zalost, zbog velikog broja laznih oglasa, bili smo prinudjeni da promenimo pravila objavljivanja oglasa tako da sada svaki oglas mora biti odobren od strane administratora. Oglasi se odobravaju jednom do dva puta dnevno. Oglasi su i dalje besplatni, vidljivi 3 meseca i besplatno mozete obnoviti oglas nakon isteka od 90 dana tako da ne smatramo preteranim da se na odobrenje oglasa ceka do 24 sata. Svako dobro!

  Ostavite komentar

  Reklame
  Izrada sajtova Zrenjanin

  Pratite nas

  Gsigma Zrenjanin
  Gsigma Zrenjanin