Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

0

Želim da upoznam vernu devojku za brak

  • Mesto: Novi Sad
  • Država: Srbija
  • Objavljeno: 21. 01. 2024 15:46
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao

OPIS OGLASA


Želim da upoznam iskrenu i vernu devojku od 38 do 45 godina koja želi ozbiljan brak, decu i porodicu.
Ja sam veran, iskren, mirne naravi, tolerantan, bez poroka. Zaposlen sam, završio sam višu školu. Ne pušim, ne pijem, ne idem u kafane i kladionice. Nisam se ženio i nemam dece. Pravoslavne sam veroispovesti i često idem u crkvu. Pristojnog sam izgleda, visok 180 cm, težak oko 83 kg, imam crnu kosu i tamno smeđe oči. Ne volim velika okupljanja i izlaske. Maštam o toploj porodičnoj atmosferi i najviše bih voleo provoditi vreme sa svojom ženom i našom decom. Za mene je nezamislivo da ostavim ženu samu kod kuće a da ja negde sedim sa društvom u kafani. Vreme provedeno sa mojom ženom, sa onom koju volim najviše na svetu za mene ima neprocenjivu vrednost i ništa sa tim ne može da se uporedi.

Želim brak pun obostrane ljubavi, romantike, razumevanja, tolerancije i uvažavanja. Svojoj ženi ću biti najbolji muž na svetu, beskrajno ću je voleti i poštovati. Uvek ću joj biti podrška u svim njenim željama i planovima. Ona će mi uvek biti na prvom mestu, za nju ću uvek biti tu. Čuvaću je kao malo vode na dlanu.

Ne zanimaju me devojke sa silikonima, tetovažom, pirsingom i istetoviranim obrvama. Ne zanimaju me devojke koje su debele i nimalo ne vode računa o svom izgledu. Ne zanimaju me one koje piju i one koje su sklone prevarama u vezi.

Možete me kontaktirati na Viber ili WhatsApp 065/4030-660 (za početak samo poruke, molim vas bez poziva ). Hvala

Tajna sreće u porodičnom životu jeste pažljivost jednog prema drugom. Muž i žena moraju stalno jedno prema drugom ispoljavati znake najnežnije pažnje i ljubavi. Sreća u životu sastoji se od pojedinih minuta, od sitnih zadovoljstava, od poljupca, osmeha, dobrog pogleda, srdačnog komplimenta i bezbrojnih malih ali dobrih misli i iskrenih osećanja.
Dobra žena je blagoslov od Boga, najlepši dar mužu, njegov anđeo i izvor bezbrojnih blaga. Njen glas je za njega najslađa muzika, njen osmeh mu obasjava dan, njen poljubac je čuvar njegove vernosti, njene ruke su melem za njegovo zdravlje, njene usne njegov najbolji savetnik, njene grudi najmekši jastuk na kojem se zaboravljaju sve brige.

Svi blagoslovi braka zasnovani su na međusobnoj ljubavi, na međusobnom poverenju, poštovanju i skladu između supružnika. Ne postoji ništa vrednije nego biti volen od strane svoje žene i voleti je. Ljubav između muškarca i žene jest jedan od najvećih blagoslova. Gde ovo postoji tu je svaka sreća i svaka nagrada, ali gde je to odsutno, onda ništa ne može pomoći, sve ostalo propada a život je pun neprijatnosti i nesreće.


AUTOLAKIRER AUTO LIMAR ZRENJANIN

MALI OGLASI NOVI SAD

Nema tragova

75 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 33565ad2e3f82884

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin