Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

0

Želim da upoznam vernu devojku za brak

  • Mesto: Novi Sad
  • Država: Srbija
  • Objavljeno: 19. 03. 2024 13:42
  • Ističe: 2 dana, 23 hours
srca

OPIS OGLASA


Želim da upoznam iskrenu i vernu devojku od 38 do 45 godina koja želi ozbiljan brak, decu i porodicu.
Ja sam veran, iskren, mirne naravi, tolerantan, bez poroka. Zaposlen sam, završio sam višu školu. Ne pušim, ne pijem, ne idem u kafane i kladionice. Nisam se ženio i nemam dece. Pravoslavne sam veroispovesti i često idem u crkvu. Pristojnog sam izgleda, visok 180 cm, težak oko 83 kg, imam crnu kosu i tamno smeđe oči. Iz Novog Sada sam ali trenutno živim i radim u Austriji pa po dogovoru možemo živeti u Austriji ili u Srbiji.
Ne volim velika okupljanja i izlaske. Maštam o toploj porodičnoj atmosferi i najviše bih voleo provoditi vreme sa svojom ženom i našom decom. Za mene je nezamislivo da ostavim ženu samu kod kuće a da ja negde sedim sa društvom u kafani. Vreme provedeno sa mojom ženom, sa onom koju volim najviše na svetu za mene ima neprocenjivu vrednost i ništa sa tim ne može da se uporedi.

Želim brak pun obostrane ljubavi, romantike, razumevanja, tolerancije i uvažavanja. Svojoj ženi ću biti najbolji muž na svetu, beskrajno ću je voleti i poštovati. Uvek ću joj biti podrška u svim njenim željama i planovima. Ona će mi uvek biti na prvom mestu, za nju ću uvek biti tu. Čuvaću je kao malo vode na dlanu.

Ne zanimaju me devojke sa silikonima, tetovažom, pirsingom i istetoviranim obrvama. Ne zanimaju me devojke koje su debele i nimalo ne vode računa o svom izgledu. Ne zanimaju me one koje piju i one koje su sklone prevarama u vezi.

Možete me kontaktirati na Viber ili WhatsApp 065/4030-660 (za početak samo poruke, molim vas bez poziva ). Hvala

Tajna sreće u porodičnom životu jeste pažljivost jednog prema drugom. Muž i žena moraju stalno jedno prema drugom ispoljavati znake najnežnije pažnje i ljubavi. Sreća u životu sastoji se od pojedinih minuta, od sitnih zadovoljstava, od poljupca, osmeha, dobrog pogleda, srdačnog komplimenta i bezbrojnih malih ali dobrih misli i iskrenih osećanja.
Dobra žena je blagoslov od Boga, najlepši dar mužu, njegov anđeo i izvor bezbrojnih blaga. Njen glas je za njega najslađa muzika, njen osmeh mu obasjava dan, njen poljubac je čuvar njegove vernosti, njene ruke su melem za njegovo zdravlje, njene usne njegov najbolji savetnik, njene grudi najmekši jastuk na kojem se zaboravljaju sve brige.

Svi blagoslovi braka zasnovani su na međusobnoj ljubavi, na međusobnom poverenju, poštovanju i skladu između supružnika. Ne postoji ništa vrednije nego biti voljen od strane svoje žene i voleti je. Ljubav između muškarca i žene jest jedan od najvećih blagoslova. Gde ovo postoji tu je svaka sreća i svaka nagrada, ali gde je to odsutno, onda ništa ne može pomoći, sve ostalo propada a život je pun neprijatnosti i nesreće.

Nije srpski imati ljubavnicu, to je među nas došlo s Turcima, srpski je ne stideti se voleti samo jednu ženu.
Nije srpski ni razvoditi se, to nam je stiglo s Mlečanima, srpski je boriti se za svoju ljubav.
Nije srpski ni tući ženu, to je u ove krajeve došlo sa Seldžucima, srpski je kad ženu voliš kao Boga.
Nije srpski škrtariti prema ženi, to smo usvojili od Jevreja i Cincara, pre toga Srbi su znali za puteve jorgovana i ruža.
Na kraju, kad se podvuče crta, ljubav od nas traži da budemo hrabri, jer ljubav ne trpi kukavičluk, on sitničari i guši.
Kako reče otac Jovan Lovnički: „Ako si je već odabrao, budi joj dobar! Samim tim što je žena, nije joj lako!“

O PREVARI U BRAKU: Sve više nam predstavljaju prevare kao nešto što je podrazumevano, pa i normalno. Ne samo da se prevare pravdaju nego se čak i preporučuju pod izgovorom da mogu da učvrste vezu i brak. Tu su i izjave da prevara nije prevara ako se čovek, odnosno muškarac i žena ne zaljube, odnosno kada nema ljubavi prema osobi sa kojom se vara.
I zaista, možda je moguće varati samo iz strasti, bez ljubavi prema toj drugoj osobi. Ali je nemoguće prevariti osobu koju volimo, odnosno prevara je nepogrešiv pokazatelj da nemamo ljubavi i poštovanja prema osobi sa kojom smo, tako da je i sasvim nevažno da li imamo ljubavi ili ne prema novoj osobi. Zato, molim vas, nek nam ne bude normalno i prihvatljivo. Ne pravdajmo greh. Ne ulazim u to da li prevaru treba oprostiti ili ne, ako se to uopšte može oprostiti i zaboraviti ikada. Opet, sve je do nas, snage naše volje, ljubavi, iskaza tuđeg pokajanja ili nepokajanja. Lično se nikada ne bih kockao sa srcem voljene osobe. A ako već odlučite da ljubav stavite na kocku zbog trenutne strasti, onda budite spremni da ćete izgubiti. A ono izgubljeno se ne može uvek vratiti. Naročito poverenje.
Pamet u glavu, ako smo već blagosloveni ljubavlju u srcu. Jer glava čuva srce kao što srce čuva glavu. Ako se izgubi pamet, izgubi se i ljubav iz srca, a tada, tada smo izgubili sve. Zato, pre nego li načinite prevaru, uzmite tanku, svilenu tkaninu i bacite je u trnje, duboko. Onda probajte da je iz istog izvadite. Sve i da vam ruke


AUTOLAKIRER AUTO LIMAR ZRENJANIN

MALI OGLASI NOVI SAD

Nema tragova

88 pregleda, 5 danas

  

ID oglasa: 80565f9881e60eb8

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin