Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

150.00

Врхунско уређење текста!

  • Mesto: Ruma
  • Regija: Vojvodina
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 22400
  • Objavljeno: 09. 12. 2023 09:42
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
5 - Copy
srednja 1Srednja 2Srednja 3

OPIS OGLASA


Поштовани,
Професор сам српске књижевности и језика са вишегодишњим искуством у послу за који истичем овај оглас. Јављам се на овој страници да бих Вам понудио своје услуге. Наиме, ја вршим лектуру, коректуру, редактуру, пресловљаваље, техничко уређење као и прекуцавање свих врста текстова писаних на српском језику. Опсег мог рада креће се од романа, приповедака, есеја, дневничких и текстова мемоарског карактера, преко докторских, мастер, семинарских, дипломских, матурских, школских и других радова све до новинских чланака, блогова, текстова за инернет, кратких записа, титлова и друго.
Као што је познато, ови послови захтевају озбиљну посвећеност писаној речи. Она обухвата вишеструко прелажење текста, при чему се врши исправљање словних, граматичких, правописних и осталих грешака. Знатан део пажње је усмерен у правцу језичко – стилског побољшања текста и његовог техничког уређења. Када се свим овим поступицма пажљиво рукује, текст значајно добија на својој јасноћи, читљивости, функционалности, логичности, прегледности, визуелном утиску и, коначно – на лепоти. Аутор постаје његов поносни власник.
Молим Вас да се осетите слободним: за све оно што Вас занима – пишите ми на адресу електронске поште или ми пошаљите поруку на мобилни телефон. На исту адреду и телефон можетзе да ми пошаљете Ваше радове. Услуга је квалитетна а цена, надам се, прихватљива.
Очекујем Вас са задовољством које својим радом и посвећеношћу желим да поделим са Вама.


AUTOLAKIRER AUTO LIMAR ZRENJANIN

MALI OGLASI NOVI SAD
ID oglasa: 906574287b284fd

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin