Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

0

Turisticka agencija VOS TRAVEL Vam nudi aražmane iz najpopularnijih letovališta i destinacija za odmor, praznično putovanje.

  • Mesto: Beograd
  • Država: Srbija
  • Objavljeno: 10. 07. 2019 08:46
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
vostravel eftalia island resort

OPIS OGLASA

Turisticka agencija VOS TRAVEL Vam nudi aražmane iz najpopularnijih letovališta i destinacija za odmor, praznično putovanje.

https://vostravel.rs
Odlični uslovi za odmor u avgustu i septembru u TURSKOJ, Resort hoteli sa 4* i 5* uz dvoje dece gratis.

Kompleks Eftalia Island je jedan od najvećih Aqua parkova na turskoj rivijeri, nalazi se na samoj plaži i otvoren je 2014. godine.
Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru. Sezona 2019 u Eftalia Islandu nudi još više atrakcija i prošireni asortiman usluga kako za male tako i velike goste, čineći ovaj kompleks pogodnim mestom za nezaboravan odmor.

U svim hotelima Eftalia Island kompleksa, smeštaj za dva deteta GRATIS!
Eftalia Island kompleks, u obliku poluostrva, izgrađen je direktno na plaži u regiji Turkler na 18 km od grada Alanja, 100 km od aerodroma u Antaliji. Hoteli iz lanca Eftalia su direktno-podzemnim prolazima, povezani sa plažom i sadržajima Eftalia Island-a.
Za najmladje KIDs Klub na srpskom jeziku. Idealna prilika da deca upoznaju nove drugare.

Više informacija na sajtu VOS Travel https://vostravel.rs/letovanje-turska-2019-kompleks-eftalia-island-uz-dvoje-dece-gratis/


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

Nema tragova

117 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 2665d2597dbb3c44

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin