Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

Dogovor

TRADICIONALNA KUĆA U BELOM BLATU

  • Mesto: Belo Blato
  • Regija: Vojvodina
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 23205
  • Objavljeno: 25. 05. 2019 05:57
  • Ističe: 67 dana, 14 hours
Kuća
Dnevna sobaKuhinjaHodnikKupatilo

OPIS OGLASA

Prodajem porodičnu kuću izgrađenu od prirodnih materijala, u tradicionalnom austro-ugarskom stilu, u jednom od najlepših krajeva zemlje.

Porodična kuća, okrenuta ka jugoistočnoj strani, površine 111 kvadrata je renovirana; poseduje dnevnu sobu, veliki hodnik, spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, špajz, pokrivenu terasu dužine 15 metara.

U cenu prodaje uključena je nova ugradna kuhinja sa mini pultom i svim tehničkim elementima u kuhinji marke Gorenje; radna površina od medijapana, ugradna staklokeramička ploča, ugradna rerna, digitalni display i Gorenje frižider sa zamrzivačem.

Vodovodna mreža, struja, grejanje na čvrsta goriva, kablovska televizija (Total TV), internet konekcija, mobilna telefonija, mogućnost fiksne telefonije i klasične kablovske mreže. Takođe, par pomoćnih zgrada, na placu površine 1440 kvadratnih metara, ograđenim dvorištem, dve česme u etno stilu priključenih na vodovodnu mrežu i arteškim bunarom sa pumpom dubine 21 metar.

Veoma pogodno za razvoj turizma ili negovanje povrtarsko-ratarskih i cvećarskih kultura.

Kuća se nalazi u centru Belog Blata, na 150 metara od Gomex i Per Su marketa, poljoprivrednih apoteka, osnovne škole, Doma zdravlja, apoteke, pošte, Doma kulture, Međunarodnog istraživačkog centra, Vatrogasnog doma, fudbalskog, košarkaškog i teniskog terena, kafane, kafića, autobuske stanice; na par kilometara od prirodnog rezervata Carska Bara, na 200 metara od jezera, apsolutno bezbednih od poplava.

Belo Blato se nalazi u Vojvodini; udaljeno je 55 kilometara severno od Beograda, 23 kilometara od Zrenjanina i 70 kilometara od Novog Sada. U selu postoje tri crkvene konfesije: rimokatolička, reformatorska i baptistička. Predivna okolina je puna zelenila.

Čist i zdrav vazduh, bogatstvo biljnog i životinjskog sveta; celokupno naselje okruženo jezerima pretenduje razvoju eko-turizma. Izuzetno povoljna sredina za razvoj lovnog turizma, ribolova, rekreativnog biciklizma i ostalih sportova.

Porodična kuća sa placem je u ličnom vlasništvu, uknjižena u katastru i plaćenim apsolutnim pravima. Vredi pogledati!

Kontakt: Dragan 063 19 900 19


Torte Zrenjanin

   

2023 pregleda, 5 danas

  

ID oglasa: 6815aabd83c10d7c

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin