Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

45 evra

Rostilji vise vrsta najpovoljnije! Budite spremni za leto!

  • Mesto: Subotica
  • Država: Srbija
  • Telefon: 0656394430
  • Objavljeno: 27. 05. 2019 10:35
  • Ističe: 3 dana, 21 hours
3
45566

OPIS OGLASA

Jamestown Dexter 45cm roštilj na ugalj Cena: 120 evra slika 1.

Kvalitetan sferni roštilj Dexter 45cm pruža maksimalno uživanje , jer njegov poseban oblik omogućava ne samo za direktnu , već i za indirektno roštiljanje. Pored toga trajni porcelanski i emajlirani kotao i poklopac su idealna baza za uspešan roštilj. Uživajte u klasičnom dimnom ukusu drvenog uglja, koji se primarno
Robusni točkovi sa gumenim profilom obezbeđuju bezbednost sa jedne strane i praktičan i lak transport sa druge strane.

Širina roštilja – 50cm

Weber Sferični 47cm rostilj na ugalj Cena:150 evra slika 2.

Kompaktni roštilj sa sućastom tiganjskom posudom otporan na hrđu sa ekstremno izdržljivom trostrukom zaštitom je idealan roštilj za ročtiljanje u vrtu. Crni ročtilj od 47cm ima vatrootporni kotao i poklopac pokriven porculanom koji je otporan na vatru i rđu, krov sa kontrolisanom temperaturom, odvojivu pepeljaru od nerđajućeg čelika i krovnu ručku zaštićenu od toplote. Rešetka takođe uključuje otvore od nerđajućeg čelika, plastične ručke ojačane staklenim vlaknima, točkove otporne na vremenske prilike i čašu za merenje ugljena.

Težina – 6kg
Visina – 89cm
Širina – 47cm
Jamestown Ted roštilj na ugalj Cena : 90 evra slika 3.

Jamestown Ted roštilj na ugalj poboljšava uživanje u roštiljanju kroz nepogrešivu aromu roštilja. Levak ima prilagodljiv dovod vazduha , što stvara efekat vatre koji značajno smanjuje vreme zagrevanja .
Lakirana čelična rešetka ima snažan, stabilan stalak. Visina rešetke na roštilju može se podesiti kako bi se omogućilo optimalno podešavanje temperature roštilja. Temperatura hrane za pečenje na žaru varira u zavisnosti od udaljenosti rešetke. Pepeljara se može skinuti.

Težina – 6,5kg
Visina- 91cm
Širina – 52cm

Montenegro Sferični roštilj na ugalj Cena : 45 evra slika 4.

Crnogorski sferni roštilj na ugalj napravljrn je od porculanskog ostaklenog poklopca i kotla. ima ugrađeni regulator temperature, hromiranu rešetku i odvojivu pepeljaru. Lako se kreće.

Širina – 55cm
Visina – 86cm
Težina -6kg

Pokrivka za roštilj Cena: 30 evra

Pokrivka za roštilj štiti ne samo od vetra i vremenskih prilika, nego i od prašine i prljavčštine. Njena dimenzija je 90x145x67 cm i izrađena je od čvrstog 420D poliestera, otpornog na UV zrake, vodoodbojnog i perivog. Pokrivka se može sigurno pričvrstiti najlonskom vrpcom i kako be se sprečilo da spadne usled duvanja vetra.


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

Nema tragova

47 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 1185cebaf6d8c41d

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin