Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

100.00

Rehabilitacija Vranjska banja

  • Adresa: vRANJE
  • Mesto: VRANJE
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 17500
  • Objavljeno: 22. 08. 2019 10:00
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
Rehabilitacija Vranjska banja 2
Rehabilitacija Vranjska banja 5Rehabilitacija Vranjska banja 6Rehabilitacija Vranjska banja

OPIS OGLASA

Rehabilitacija Vranjska banja
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Vranjska Banja je specijalizovana medicinska ustanova koja čini stub razvoja Vranjske Banje i poseduje mogućnosti i kapacitete koje je svrstavaju među najbolja lečilišta u regionu. Smeštena je na 12 km jugoistočno od Vranja, na prijatnoj nadmorskoj visini od 400 metara. Naša bolnica oslanja se na najtopliju mineralnu vodu u Evropi, sa temperaturom od čak 96˚C, dok na pojedinim mestima voda izbija u vidu pregrejane pare koja dostiže i neverovatnih 111 stepeni.
Naše predivno okruženje je prava ekološka oaza, i sve atraktivnija destinacija za zdravstveni turizam, ali i za rekreativce i sve koji su željni obnove životne energije, mladosti i lepote. Visoke, klinički dokazane vrednosti mineralnih voda i lekovitih gasova imaju izuzetne blagotvorne uticaje i preporučuju se za obnovu i rehabilitaciju kod lokomotornih oboljenja ili povreda, neuroloških i ginekoloških problema, kao i uporne psorijaze ili hroničnih ekcema.

Objekat raspolaže sa 120 postelja, raspoređenih u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, sa kupatilom i kablovskom televizijom.
Ove lepo uređene, svetle i prostrane sobe pružiće vam sav komfor i mir neophodan da se lepo odmorite i oporavite. Sobe su opremljene udobnim krevetima sa natkasnama i svetlom za čitanje, a garderobni ormar omogućiće vam da se raspremite i raskomotite.
Sve sobe imaju i dnevni boravak sa udobnom foteljom i stolom, što ih čini izuzetno komfornim, i obogaćuje mogućnosti za razbibrigu ili, čak, poslovne obaveze. Prostor je oplemenjen drvenim parketima, tepisima i laganim, prozračnim tkaninama, kako bi vaš boravak bio što prijatniji. Ove sobe imaju privatna kupatila, sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a prilagođena su potrebama svih naših gostiju i pacijenata.
Obezbeđen je i stalan medicinski nadzor, a vaš boravak kod nas biće zasnovan na punom pansionu, pažljivo balansiranom i prilagođenom svim vašim potrebama, navikama ili zahtevima. Trenutke dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za omiljene sadržaje, društvene mreže ili rad, u čitavom kompleksu obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.
U sklopu objekta nalazi se i moderan restoran u kome se služe domaći specijaliteti i hrana prilagođena potrebama gostiju.
Kod nas možete koristiti vaučere Vlade Republike Srbije za subvencionisano korišćenje ugostiteljskih usluga u iznosu od 5.000 dinara (za najmanje 5 noćenja).
Cena bolesničkog dana podrazumeva
– pun pansion
– kompletne terapije
– prvi lekarski pregled kao i sve kontrolne lekarske preglede
U cenu bolesničkog dana nisu uračunate:
– boravišna taksa
– osiguranje
od terapija:
– biserne kupke
– podvodna masaža

Telefoni:
017 7456 284
063 365 926
017 546 428

Za vise informacija : http: //www. vranjskabanja. co. rs


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

145 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 4205d5e594616731

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin