Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

1,400.00

Refleksologija Zrenjanin

  • Adresa: Trg Slobode 3, hotel Vojvodina Zrenjanin, nivo -1
  • Mesto: Zrenjanin
  • Država: Srbija
  • Telefon: 063466414
  • Objavljeno: 11. 04. 2020 13:03
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
34398095_2057775604469782_3849605773252362240_n
Refelksologija

OPIS OGLASA

Refleksologija koristi jedinstvenu metodu posebnog (doziranog) pritiska palcima na refleksne tačke radi postizanja brojnih terapijskih učinaka. Njeni su učinci višestruki, kao što su uklanjanje blokade u protoku telesne energije, normalizovanje protoka krvi i limfe u različitim delovima tela te postizanje ravnoteže svakog dela tela, organa ili žlezde.
Zajedničko za refleksologiju i druge tehnike manipulacija telom je prihvatanje međuzavisnosti različitih organskih sistema koji imaju veliku moć samoregulacije. Usled toga ljudsko telo ima sposobnost da prevaziđe poremećaje uz terapeutsku intervenciju koja se koncentriše na onaj deo tela za koji refleksolog ponaosob smatra da je centralni.
Refleksologija smatra da u svakom stopalu postoji sedam hiljada nervnih završetaka, raspoređenih u zone, koje se stimulišu tehnikom masaže, stiskanja ili guranja (na tačno određenim delovima stopala), što promoviše ozdravljenje čitavog organizma i stimuliše rad svih vitalnih delova tela. Budući da zone završavaju na dlanovima ili stopalima, svaki organ na tim mestima ima svoju tačku. Nervni završeci koji se nalaze na dlanovima i stopalima prenose informacije duž kičmene moždine do mozga i zatim do pojedinih delova tela. Raspored područja refleksologije na stopalima odražava organizaciju u organizmu u toj meri da su organi desne strane tela zastupljeni u desnom stopalu, a organi leve strane u levom.
Istraživanja su dokazala da se vremenom na završecima nerava na stopalu nakupljaju soli kalcijuma i kristali mokraćne kiseline koji onemogućuju normalnu stimulaciju žlezda i organa. Tehnikom refleksoterapije te naslage se mogu se ukloniti. Refleksoterapija je i vrsta stimulacije centralnog nervnog sistema na nivou kičmene moždine i simpatičkog nervnog sistema. Naime, stopala i šake izuzestno su osetljivi na dodir pa se preko njih mogu pokrenuti blokirani mehanizmi u telu i mozgu
U današnje vreme stopala se često zanemaruju pa kod velikog broja ljudi postoje deformacije i bolesti stopala. Čovek kada je masovno počeo da nosi obuću izgubio je direktan kontakt sa okruženjem i prirodom koji je imao hodajući bos, kada je direktno stimulisao refleksne tačke, što je po mišljenju refleksologa jedan od uzroka patoloških promena stopala. Zato se dosta često u refleksologiji preporučuju i upotreba specijalne papuče koje masiraju refleksogene zone za vreme hodanja pacijenta.
Masaža stopala je i neophodna dopuna drugim metodama tradicionalne medicine i zato se može primeniti i u kompleksnom lečenju bolesnika zajedno sa terapijskim tehnikama za opuštanje, smanjivanje agresivnosti, poboljšanje koncentracije i ukupnog energetskog potencijala tela.

Physio Spa centar je jedinstven u Zrenjaninu i nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, u samom centru grada u hotelu Vojvodina sa obezbeđenim parkingom, gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno za potpunu revitalizaciju Vašeg duha i tela. Naša jedinstvenost se ogleda u pažljivo odabranom stručnom timu fizioterapeuta i profesionalnih masera koji su tu da svojim veštim rukama učine Vaše masaže nezaboravnim iskustvom kome ćete se rado vraćati.

Pored najkompletnije usluge masaža u Zrenjaninu na raspolaganju su Vam sauna, kao i tretmani fizikalne terapije, što čini idealnu kombinaciju za dostizanje harmonije vašeg duha i tela. Na Vama je samo da izaberete koja vrsta masaže od naših predloženih će Vam najviše prijati u čemu će Vam naše stručno osoblje maksimalno pomoći.

Kompletan cenovnik možete pronaći na našem sajtu:
http://www.physiospa.rs/cenovnik/


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

53 pregleda, 3 danas

  

ID oglasa: 5485e91b1f0bfb3e

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin