Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

0

Proizvodnja metli od sirka

  • Mesto: Beograd
  • Država: Srbija
  • Telefon: 0641447592
  • Objavljeno: 05. 04. 2022 21:41
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
1
2345

OPIS OGLASA


nekretnine Zrenjanin

Možemo izraditi bilo koju metlu po vašoj specifikaciji
Podatak koji je izuzetno važan, a koji govori o kvalitetu naših metli je taj, da se sirovina, tj. sirak koji koristimo za izradu metli, uzgaja uparavo na vojvođanskim poljima i po svom kvalitetu je priznat u celom svetu i spada među najkvalitetnije , a koji se koriste za izradu metli.
Pri procesu proizvodnje izuzetno vodimo računa da se u samom procesu izdvoji škart, te da vi kao kupac dobijete samo primerke koji su vrhunski i što se tiče izgleda-načina obrade, i što se tiče kvaliteta.
Iako se slobodno može reći, da se svaka izrađena metla može smatrati malim remek delom, zbog načina izrade, koji je praćen ručnom proverom svake urađene metle, to ne znači da je cena prema tome formirana, već da je naša obaveza da svaki kupac bude zadovoljan, primarna i uvek ispunjena.
U našoj proizvodnji metle se izrađuju na taj način, da počev od sirka, pa do bukove drške, metla je izrađena od materijala koji ne zagađuju okolinu, već su i biorazgradivi, što će reći, da se nakon višegodišnje upotrebe, drška i metlica mogu upotrebiti kao bio masa.
Izuztetno je važno naglasiti, da je tradicija naše firme za izradu metli, metlica i četki preko trideset godina, razvojni put je tekao tako da su naše metle tražen proizvod i u zemljama regiona, kao i zemljama Evropske Unije
Kontakt, Slavica 064 144 75 92


MALI OGLASI NOVI SAD

Nema tragova

171 pregleda, 3 danas

  

ID oglasa: 958624ca955c4ceb

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin