Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

1.00

Predskolska ustanova Zvezdara

  • Adresa: Milana Rakica
  • Mesto: Beograd
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 11000
  • Objavljeno: 30. 06. 2021 14:40
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
predskolska ustanova zvezdara 1

OPIS OGLASA


nekretnine Zrenjanin

Predškolska ustanova Zvezdara – ” Bambi i drugari ” nalazi se na dve lokacije na Zvezdari . Prvi vrtić, koji ima dugu tradiciju već 20. god . na istoj adresi Marka Miljanova 1/b , nalazi se u veoma prijatnom i mirnom kraju , a u neposrednoj blizini postoji veliki broj parkova i zelenih površina ,kao i osnovne škole , biblioteka , pozorište i niz objekata koje deca posećuju. Drugi vrtić je na adresi Milana Rakića 107 , u privatnoj kući sa dvorištem, u blizini Sportsko rekreativnog centra Olimp.
Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju , vaspitanju , obrazovanju i socijalizaciji dece , kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti . Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo , da se druže sa svojim vršnjacima , da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim . Deci su dostupni časovi Nemačkog i Engleskog jezika, kao i časovi plesa,klavira i raznih sportova.
U vrtićima radi profesionalni i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom , koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu , a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitnoobrazovni rad planira i realizuje u malim grupama . Na nivou ustanove zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama.
Uvek ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja , dileme i sugestije. Takođe , svaka kritika i primedba su dragocene , jer nam je u interesu da se kontinuirano usavršavamo i aktivno sarađujemo sa Vama u cilju što srećnijeg i uspešnijeg odrastanja naših mališana.
Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i upoznate novo mesto za srećno i bezbrižno odrastanje vaše dece!
Više informacija – https://www.bambidrugari.rs/
Kontakt telefon – 064/4366-075 ; 011/2420-617


MALI OGLASI NOVI SAD

42 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 31560dc744e4ca22

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin