Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

160,000.00

PLAC ZA GRADNJU STAMBENE ZGRADE U CENTRU SURČINA

  • Adresa: Surčin
  • Mesto: Surčin
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 11271
  • Objavljeno: 19. 06. 2019 12:37
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
ortofoto galovacka 1
Untitledkopija planaIoL1ortofoto galovacka 3

OPIS OGLASA

Plac za gradnju stambene zgrade u samom centru Surčina (menjam parcelu za 22% izgrađenih kvadrata)

Tražim ozbiljnog i pouzdanog investitora za izgradnju stambene zgrade u samom centru naselja i opštine Surčin. Površina parcele je 988 m2, parcela je privatno vlasništvo 1/1. Parcela se nalazi na idealnoj poziciji za izgradnju stambene zgrade.

Nalazi se na 100 m od centralnog parka i centralne raskrsnice u opštini Surčin, na 100 m od osnovne škole i pijace, na 150 m od zgrade opštine Surčin, crkve, pošte, i sedišta OUP-a. Dom zdravlja se nalazi na oko 200 m od parcele. U krugu od 200 m nalaze se 2 „MAXI“ marketa, „AMAN“, desetak trafika, 3 apoteke, 3 fast food-a i svi ostali sadržaji… Izgradnja budućeg „LIDL“ marketa i velikog tržnog centra predviženog uz lidlov market predviđena je u toku ove godine na 200 m od lokacije. Nedaleko od parcele predviđena je i izgradnja budućeg Nacionalnog stadiona. UPRKOS CENTRALNOJ LOKACIJI I BLIZINI SVIH SADRŽAJA – SAMA ULICA U KOJOJ SE NALAZI PARCELA JE MIRNA I POGODNA ZA STANOVANJE, BEZ MNOGO SAOBRAĆAJA I GRADSKOG PREVOZA (sve autobuske linije su na 100 m).

Posedujem zvaničnu informaciju o lokaciji. Parcela je obuhvaćena Planom detaljne regulacije centra Surčina, nalazi se u zoni –„TC2 – mešoviti gradski centri“. Maksimalni indeks zauzetosti prizemlja građevinske parcele je 60%, maksimalni indeks zauzetosti ostalih etaža je 40%. Maksimalna spratnost objekta je P+2+Pk/Ps. Parkiranje se rešava na parceli izgradnjom otvorenih parking mesta (1,1 parking mesto po stambenoj jedinici).


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

Nema tragova

114 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 4285d0a1e6c50f52

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin