Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

1,700.00

Masaza vulkanskim kamenjem (Hot Stone) Zrenjanin

  • Adresa: Trg Slobode 3, hotel Vojvodina, nivo -1
  • Mesto: Zrenjanin
  • Regija: Vojvodina
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 23000
  • Objavljeno: 11. 04. 2020 13:13
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
IMG_3804
34398095_2057775604469782_3849605773252362240_n

OPIS OGLASA

Masaza vulkanskim kamenjem
Još od vremena starih Indijanaca snaga iz srži zemlje, oblikovana od komadića lave, prirodno izvajana u reci, koristila se u lečenju različitih bolesti tela i duše.
Ostavili su u amanet posebno poštovanje prema kamenu, kao najstarijem obliku života na planeti Zemlji, u stanju dubokog sna.
Nakon što bi ga zagrejali, postavljali su ga na bolna i ukočena mesta na telu, izvodeći pritom ritualne plesove , ispevavajući posebne molitve sa željom da svom forcom i toplinom pomognu bolesniku.
Potvrđeno je da vulkansko kamenje u sebi nosi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i da u svojoj biti prvenstveno predstavlja energetski tretman.
Koriste se kombinacije toplog i vrućeg kamenja koje se postavlja na telo prateći glavne energetske centre ili čakre.
Čakre su energetski centri kroz koje primamo, prerađujemo i usmeravamo energiju ili vitalnu silu. Uz pomoć čakri razmenjujemo svoju energiju s okolinom, na način da se uravnoteženo punimo ili praznimo energijom na svim nivoima.
U fizičkom i energetskom telu postoje 7 glavnih energetskih centara – čakri koji pokrivaju celo fizičko telo, kao i energetsko proširenja tela – auru.
Četrdeset i pet po veličini i obliku različitih kamenja, zagrevaju se u posebnim hromiranim posudama u vodi do temperature 42-43*C.
Specifičnost same masaže vulkanskim kamenjem je u tome što terapeut nauljano kamenje ne stavlja direktno na telo, već prvo zagreje svoje dlanove koje prinosi na kožu i pokretima glađenja priprema je, greje nakon čega toplim kamenjem masira dublje strukture kože, mišićnih ovojnica, ligamenata, i mišićnih grupa. U zavisnosti od samog klijenta, zdravstvenog stanja, bolnih i blokiranih delova tela, željenog efekta masaže, terapeut kreira devedesetominutni tretman.
Masaža vulkanskim kamenjem omogućava bolju razmenu materija u organizmu i potencira detoksifikaciju. Da bi se bubrezi oslobodili štetnih, provociranih sadržaja dobijenih filtracijom krvi, nakon tretmana preporučuje se ispijanje pola litra mlake vode, odličnog medijatora toksina i spasitelja ovih važnih organa. Koža zahvalnost odaje svojom blistavošću i glatkošću zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji i ishrani, kao i pomoći metabolizma kolagena i elastina u njoj. Cirkulacija tela ubrzava se za šest do osam puta,tako da se svaka ćelija smeši i odiše zahvalnošću
Mišići odbacuju neprirodno stanje napetosti i bola prouzrokovanog fibrozitima i nakupljanjem mlečne kiseline. Disanje postaje dublje i opuštenije, stres se anulira. «Veliko spremanje sebe» počinje.
Masaža sa toplim vulkanskim kamenjem preporučuje se u slučajevima napetosti, bolnih mišića, reumatskih problema, degenerativnih stanja kičmenog stuba,sportskih povreda, nesanice, depresije, razdražljivosti, PMS-a.
Physio Spa centar je jedinstven u Zrenjaninu i nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, u samom centru grada u hotelu Vojvodina sa obezbeđenim parkingom, gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno za potpunu revitalizaciju Vašeg duha i tela. Naša jedinstvenost se ogleda u pažljivo odabranom stručnom timu fizioterapeuta i profesionalnih masera koji su tu da svojim veštim rukama učine Vaše masaže nezaboravnim iskustvom kome ćete se rado vraćati.

Pored najkompletnije usluge masaža u Zrenjaninu na raspolaganju su Vam sauna, kao i tretmani fizikalne terapije, što čini idealnu kombinaciju za dostizanje harmonije vašeg duha i tela. Na Vama je samo da izaberete koja vrsta masaže od naših predloženih će Vam najviše prijati u čemu će Vam naše stručno osoblje maksimalno pomoći.

Kompletan cenovnik možete pronaći na našem sajtu:
http://www.physiospa.rs/cenovnik/


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

21 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 8865e91b45d5c611

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin