Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

100.00

MANZETNA ZA APARAT ZA PRITISAK

  • Adresa: BEOGRAD
  • Mesto: BEOGRAD
  • Država: Srbija
  • Telefon: 0603930014
  • Objavljeno: 22. 01. 2021 14:28
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
manzetna za aparat za pritisak (5)
manzetna za aparat za pritisak (6)manzetna za aparat za pritisak (7)manzetna za aparat za pritisak

OPIS OGLASA


nekretnine Zrenjanin

Manzetna za aparat za pritisak
Servis aparata za pritisak “Venis” nalazi se u ulici Cara Dušana broj 70, na teritoriji Zemuna u Beogradu. Naš servis usko je specijalizovan za merno regulacionu i medicinsku opremu. Sa svojim radom naš servis aparata za pritisak započeo je 1995. godine. U okviru porodične zanatske radnje možemo da Vam ponudimo proizvodnju, prodaju i servis merača za pritisak.

U veoma prijatnoj atmosferi našeg servisa dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, koje će Vam dok čekate da Vaš aparat za pritisak bude popravljen ponuditi savete o pravilnoj upotrebi istog, kako bi rezultati koje dobijete merenjem bili precizni.

Kada je u pitanju medicinska oprema, servis “Venis” proizvodi, prodaje i servisira merače krvnog pritiska, koji su vrlo praktični samomerači, tenziometri i stetoskopi.

Ovlašćeni smo servis za aparate za pritisak renomiranog brenda “Hartmann”, koji se nalaze u garantnom i van garantnom roku. Takođe vršimo servis aparata za pritisak svih domaćih i stranih proizvođača, u najkraćem mogućem roku. Izuzev saradnje sa velikim brojem zdravstvenih organizacija, usluge servisa merača za pritisak pružamo i našim sugrađanima.

Kada je reč o merenju i automatskom upravljanju možemo da Vam omogućimo montažu, ispitivanje i puštanje u rad merne opreme koja se koristi na objektima investicione gradnje. Takođe bavimo se i servisom pneumatske i elektro merno – regulacione opreme, koja se upotrebljava u industrijskim procesima.

NOVINA u ponudi servisa “Venis”: ugradnja univerzalne manžetne (za nadlakticu) za sve modele digitalnih aparata za krvni pritisak
Ako želite servis i popravku aparata za pritisak u Vašem stanu, pozovite.
Za sve informacije: 060/3930014 ; 060/0893363


MALI OGLASI NOVI SAD

105 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 616600ad2fd61e1e

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin