Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

10.00

Letnji kamp za decu

  • Adresa: Beograd
  • Mesto: Beograd
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 11000
  • Objavljeno: 20. 04. 2021 14:13
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
LETNJI KAMP ZA DECU (1)
LETNJI KAMP ZA DECU (2)LETNJI KAMP ZA DECU (3)LETNJI KAMP ZA DECU (4)

OPIS OGLASA


nekretnine Zrenjanin

Letnji kamp za decu
Berlitz škola je osnovana 1878. godine, a program Summer City Camp postoji već trideset godina u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj i u drugim zemljama u Evropi. Zbog toga možemo reći da u takvom načinu rada sa decom imamo najduže iskustvo kada je reč o privatnim centrima za učenje jezika!
Berlitz Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja Vašeg deteta na engleskom i nemačkom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost.
Neke od aktivnosti na kampu: pevanje pesama na engleskom/nemačkom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, bojenja, sastavljanja objekata od kartona i raznih drugih materijala, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, vajanje, časovi fiskulture sa fitnes trenerom, plivanje i časovi kuvanja.
Predavači na kampusu su specijalno obučeni za rad sa decom i često su i maternji govornici ili na tom nivou jezika na kom se kamp održava.
U grupama će biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva predavača po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti.
Kamp se održava na najeksluzivnijoj lokaciji u gradu. (British International School).
Početak novog Berlitz letnjeg kampa je 28. juna i trajaće do 31. jula 2021
Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog i nemačkog jezika za decu u našem gradu kroz zabavne aktivnosti od 09-17h . Namenjen je deci i tinejdžerima od 5 do 14 godina.
Vise o nama : https://berlitz.co.rs/letnji-kamp
Sve informacije o letnjem kampu i o rasporedu aktivnosti možete dobiti u našem Centru na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića 44, na broj telefona 069/305-0054 ili nam pišite na adresu: novibeograd@berlitz.co.rs


MALI OGLASI NOVI SAD

74 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 233607ed38ccf6f3

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin