Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

10.00

Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY

 • Adresa: Beograd
 • Mesto: Beograd
 • Država: Srbija
 • Telefon: 066/377373
 • Objavljeno: 31. 07. 2020 13:53
 • Ističe: 25 dana, 22 hours
Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY (1)
Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY (2)Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY (3)Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY (4)Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY (5)

OPIS OGLASA

Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY Vam nudi bogat asortiman LED rasvete, elektromaterijala i vodovnog materijala nudiNaše prodavnice rade i kada je nedelja, i to na četiri lokacije u Beogradu!Uvoznici smo LED rasvete i imamo raznovrsnu dekorativnu rasvetu, kako za veleprodaju tako i za maloprodaju.

Za kupljenu LED rasvetu kod nas, i ugrađenu od strane naših majstora, dobijate garancije u trajanju od dve godine.Potražite nas ako Vam trebaju:

Led paneli

Led plafonjere

Led lusteri

Led sijalice

U ponud imamo se što Vam treba kada je u pitanju dekorativna rasveta za stanove, kuće, dvorište, parkove, baštu. Javite nam se i zajedno ćemo naći najbolje proizvode iz naše ponude.Pored LED rasvete kod nas možete kupiti produžni kabal i to visokokvalitetan! Na produžne kablove, takođe, imate garanciju u trajanju od dve godine.Od elektromaterijala u ponudi imamo i elektročetkice za sve vrste kućnih apara, ali i šrafovsku robu, brave i alate…I to nije sve, jer kod nas možete kupiti sve što zamislite za opremanje Vašeg kupatila, od cevi i kolena do tuš kabina, sanitarija. Mi sarađujemo sa renomiranim proizođačima opreme za kupatilo.Asortiman naših proizvoda čine:-Vodovodni material – Oprema za kanalizaciju – Sanitarije – Baterije – Tuš kabine – Kupatilska galanterija

ORTHODOXA COMPANY može Vam se pohvaliti i širokim asortimanom kupatilske galanterije, kao što su držači sapuna, držači peškira, tuš ručice, ogledala, držači čaša, držači toalet papira, etažeri, prostirke za kupatilo itd. Osim toga, u našoj ponudi se nalazi i veliki izbor opreme za vodovod i kanalizaciju: cevi, kolena, creva, sifoni, slivnici itd.

Ako naručujete veću porudžbinu ne brinite, mi ćemo Vam obezbediti dostavu na kućnu adresu na teritoriji Beograda.

Ukoliko živite Van Beograda, takođe, ne morate da brinete, naručite željene proizvode kod nas i mi ćemo Vam ih poslati putem kurirske službe.Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-20h

nedelja od 08-15h

Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY

-Borska 43, Rakovca
-Vojvode Šupljikca 1, Zvezdara
-Višnjička 50, Palilula
-Slavka Miljkovica 39a, Resnik
-Pere Velimirovića br 21, Stari Košutnjak,
Za sve informacije :066/377373


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin
ID oglasa: 1015f2413e9639d5

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin