Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

1.00

Dom za stare Krnjaca

  • Adresa: Beograd
  • Mesto: Krnjaca
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 11000
  • Objavljeno: 08. 03. 2021 15:55
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
DOM ZA STARE KRNJACA (1)
DOM ZA STARE KRNJACA (2)DOM ZA STARE KRNJACA (3)DOM ZA STARE KRNJACA (4)DOM ZA STARE KRNJACA (6)

OPIS OGLASA


nekretnine Zrenjanin

DOM ZA STARE KRNJACA
Dom Medikalija je visokokategorizovana ustanova za smeštaj starih lica koja je registrovana u Privrednom sudu i poseduje licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.
Pored udobnog smeštaja i medicinske nege, našim korisnicima na raspolaganju je internistička ambulanta koja se nalazi u sklopu objekta, po čemu je naš dom jedinstven.

Kapacitet doma je 59 korisnika kojima je omogućen smeštaj po najvišim svetskim standardima i cenama prilagođenim prilikama u našoj zemlji. Posebno naglašavamo da se dom nalazi u ličnom vlasništvu direktora i upravnika te ustanove, tako da su naši korisnici zaštićeni od eventualnih selidbi, što je često slučaj sa drugim domovima.

Smeštaj korisnika u domu Medikalija organizovan je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama površine od 16 m2 do 25m2, sa intenzivnom negom. Ono po čemu se naš dom izdvaja jeste da se prostorije namenjene korisnicima nalaze isključivo u prizemlju objekta, bez podova i pragova, što znatno olakšava kretanje. Takođe, podovi su prekriveni posebnim medicinski neklizajućim materijalom.

Sve sobe su opremljene namenskim inventarom za kvalitetnije pružanje pomoći korisnicima: sistemi za pozivanje osoblja, medicinski kreveti sa rukohvatima, ogradicom i daljinskim upravljačem, antidekubitalni dušeci, antidekubitalni silikonski šlaufi, vazdušasti podmetači za laktove i pete, invalidska kolica, hodalice, lestvice za vežbanje, razboj za vežbanje, medicinske natkasne koje se mogu prilagoditi korisniku prema visini i položaju.

Posedujemo ugovore sa službama: HITNA POMOĆ, SANITETSKOM za prevoz bolesnika, LABORATORIJAMA i drugim.

Starački dom Medikalija ima uspešnu saradnju sa renomiranim zdravstvenim ustanovama u zemlji: Zavod za zaštitu zdravlja, VMA, UKC, Gradska bolnica i svim domovima zdravlja na teritoriji Beograda. Takođe, poseduje ugovor o saradnji sa Hitnom pomoć, Sanitetom za prevoz bolesnika, laboratorijama i drugim.

Između ostalog, dom Medikalija pruža uslugu brige starih lica od doručka do večere. U četiri dnevna boravka koja se nalaze u sklopu doma organizuju se čuvanje i briga o starim licima koja mogu da dođu svako jutro od 07h i kvalitetno provedu dan uz druženje, a svojoj kući se vraćaju predveče.

Dom za stare Medikalija, Save Kovačevića 4b drugi deo, Krnjača, Beograd
Vise o nama na : http://www.medikalija.rs/
Za sve informacije : 011/3319522 ; 064/6410567


MALI OGLASI NOVI SAD

Nema tragova

81 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 97060463acf806f0

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin