Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

54,500.00

„Divcibarac“ apartmani u izgradnji

  • Mesto: Divcibare
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Objavljeno: 28. 10. 2023 18:18
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
1
5820230922_085946spolja obelezeno 1

OPIS OGLASA


Divčibarac“ apartmani – u izgradnji
U šumi, iznad izvorišta potoka, a pored hotela „Crnivrh“, u centru Divčibara (200m od glavnog puta) n akraju male ulice, u mirnom okruženju, a istovremeno nadomak svih sadržaja kojima Divčibare raspolaže, projekat „Divčibarac“ vam nudi visokokvalitetne stanove saopremljenim dvorištem od 10 ari.
Oprema koja će se ugraditi u stanove je modernog dizajna i praktična za upotrebu a za sve kupce stanova u toku izgradnje postoji mogućnost izbora dizajna i dezena iz palete proizvođača. Podne obloge u hodnicima, stepeništima i zajedničkim prostorijama će biti urađene od kvalitetne granitne keramike, dok će završni premazi zidova biti od disperzivnih boja, a ograda na stepeništima od aluminijumskih profila. Kupatila će bitisa „walk in“ tuškabinom (stakleni paravan, linijska rešetka, ugradni konzolni tuš), ugradni vodokotlić, prohromski bojler sa izmenjivačem toplote, konzolnom šoljom i lavaboom, kvalitetnom galanterijom i sa mogućnošću izbora modela, dezena i boje zidnih pločica u cenovnom opsegu do 20€/m². Podne obloge u hodniku, kupatiu i kuhinji će biti izrađene od kvalitetne granitne keramike uz mogućnost izbora modela, dezena i boje u cenovnom opsegu do 25€/m², a u sobama će biti ugrađen kvalitetan hrastov parket. Delovi stana pod keramikom (kupatilo, hodnik i kuhinja) će biti pokriveni podnim grejanjem, a u sobama gde će biti parket predviđeni su radijatori. U kupatilu pored podnog grejanja predviđen je i sušač za peškire. Kvalitetna, elegantna sobna vrata sa mogućnošću izbora u širokom spektru kvalitetnih dekorai. PVC stolarija spolja u antracit boji, unutra bela, sa roletnama i komarnicima. Šestokomorna sa staklom za idealnu izolaciju i otporna na skupljanje kondenza.
Opremanje zgrade i lokacije će biti izvedeno da omogući nesmetano funkcionisanje u svim uslovima i za sve prilike (lična upotreba i izdavanje) sa akcentom na hedonizam, koji je i drugo ime ovog projekta. Svaki stan će imati svoje „zeleno“ parking mesto koje će kao i pristupni put biti urađeno od behaton kocki. Za trenutke opuštanja i uživanja u lepom vremenu za sve stanare zgrade će biti izgrađena centralna, pokrivena, piknik zona sa roštiljem i propratnim sadržajima, kao i zasebne parkovske klupe i stolovi, a za naše mališane igraonica. Kako je elektrosnabdevanje Divčibara jako nestabilno, pobrinulismo se da vas to ne ometa u vašem odmoru, centralno grejanje (pokriva i bojler) sa kotlom na pelet i agregat (pokriva sve stanove) će da se pobrinu za neprijatnosti nestanka struje i grejanja. Svaki stan će imati ugrađen kalorimetar za obračun troškova grejanja, a agregat će pokrivati grejanje, vodu, rasvetu u zajedničim prostorijama, a u stanovima rasvetu, internet , TV i frižider. Za trenutke opuštanja smo predvideli saunu, za svestanare, u suterenu, a kako vašu „avantura opremu“ ne bi nosili u stanove, obezbedili smo prostoiju za to u prizemlju zgrade. I za kraj da napomenem da je u zgradi planirana posebna soba za boravak i kancelariju domara koji će se starati o čistoći, grejanju, održavanju i funkcionisanju zgrade, parkinga i dvorišta, a kao dodatna opcija, čišćenja apartmana i doček gostiju.
Za kupce stanova u izgradnji nudimo povoljnost izbora keramike (zidne do 20€/m², podne do 25€/m²), parketa, boje zidova, kupatilske galanterije, sušača, radijatora i sobnih vrata iz palete dobavljača.
Dostupni stanovi:
Potkrovlje 2 (visinanadzidka 0,95m)
A14 i A16 32m2 garsonjera – 1700e/m2

Potkrovlje 3 (visinanadzidka 1.15m)
A17 – 170m2 trosobnidupleks – 300 000e

Na na vedene cene se ne plaća PDV!
http://www.divcibarac.rs/
Pratite radove na našoj FaceBookstranici:
facebook.com/Divcibaracc
Nemanja 064 133 6311


AUTOLAKIRER AUTO LIMAR ZRENJANIN

MALI OGLASI NOVI SAD

Nema tragova

163 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 675653d424bbc1bf

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin