Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

1.00

Decor Foil doo

  • Adresa: Beograd
  • Mesto: Beograd
  • Država: Srbija
  • Telefon: 0631070747
  • Objavljeno: 21. 04. 2023 11:53
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
logo
135

OPIS OGLASA


Decor Foil je firma, osnovana 2010. godine u Beogradu, kao deo lanca sestrinskih firmi koje posluju na teritoriji istočne Evrope i Balkana.
Decor Foil d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom 3D PVC folije, folije za medijapan, koje služe za presvlačenje MDF-a vakuumskim i membranskim presama, koje koristi industrija nameštaja za izradu: frontovi za kuhinje, dnevne i dečije sobe, plakara, kupatilskog nameštaja i ulaznih vrata. Svojom interesantnom primenom, tehničkom upotrebom i raznolikošću dezena 3D PVC folija je našla svoju primenu i kad je u pitanju opremanje enterijera hotela, banaka, lokala, kancelarija, kafića i prodavnica.
Sve folije su nemačkog kvaliteta sa sertifikatima „metal free“ sa kojima može da se konkuriše na tenderima ako postoje uslovi za to. U svom programu imaju isto tako PET folije u super matu i visokom sjaju.
Decor Foil d.o.o. ima veliki lager u Beogradu gde je uvek oko 50 različitih dezena kako uni kolora, drvnih tako i hg (visoki sjaj) folija u ponudi i konstantno prati najnovije modne trendove u industriji nameštaja i potrebe potrošača i proširuje ponudu novim dezenima. Same folije imaju prednost što se vidi prilikom izrade elemenata, pošto dosta skraćuju vreme štede novac u odnosu na standardnu izradu, farbanja, lakiranja itd…i povećavaju produktivnost i proizvodnju za isti vremenski period koji bi utrošili farbanjem medijapana. Pored kupovine na veliko, moguća je i kupovina na manje količine, a obezbeđeno je i uslužno sečenje za potrebnu metražu.
Mozete nas pratiti na : https://www.instagram.com/decor_foil_doo/
Za sve informacije : 063/107-07-47 , 011/256-24-22


AUTOLAKIRER AUTO LIMAR ZRENJANIN

MALI OGLASI NOVI SAD

90 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 57664426b1c9c84f

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin