Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

1.00

Decija igraonica Vozdovac-Akcija

  • Mesto: Beograd
  • Regija: Centralna Srbija
  • Država: Srbija
  • Poštanski broj: 11000
  • Objavljeno: 27. 10. 2020 18:26
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
Decija igraonica Vozdovac - Akcija (6)
Decija igraonica Vozdovac - Akcija (5)Decija igraonica Vozdovac - Akcija (4)Decija igraonica Vozdovac - Akcija (3)Decija igraonica Vozdovac - Akcija (2)

OPIS OGLASA


nekretnine Zrenjanin

Decija igraonica Vozdovac-Akcija
Decija igraonica BALOO BROWN je prva do detalja tematski uređena igraonica u Beogradu namenjena deci uzrasta od 1 do 12 godina. Naša kreativna igraonica je pravo mesto za odličnu zabavu, igru i druženje, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja. Jedinstveno dizajniran enterijer koji podseća na džunglu prostire se na 300 kvadratnih metara i uređen je po visokim standardima i od najkvalitetnijeg materijala. Na dva nivoa mališane očekuje brojni sadržaj koji će njihov boravak u igraonici Baloo Brown učiniti nezaboravnim. Zaposlenim roditeljima, roditeljima koji žele da posvete malo vremena sebi, a nemate gde da ostavite Vašeg mališana, nudimo najbolji baby servis.
Našim drugarima na raspolaganju je mnoštvo zanimljivih kreativnih radionica koje im omogućavaju da uče kroz igru: creative painting, English school, dancing consious… Za decu stariju od 7 godina obezbedili smo Sony Playstation 4 konzole, stoni fudbal, bilijar, kao i kostimiranje. Ukoliko morate hitno da završite neki posao ili želite da posvetite malo vremena sebi, a nemate kome da ostavite Vašeg mališana na čuvanje, dečija igraonica BALOO BROWN nudi najbolji baby servis u gradu. Dečija igraonica BALOO BROWN bavi se i organizovanjem nezaboravnih rođendanskih proslava koje će oduševiti Vašeg mališana i njegove drugare. U našoj ponudi nalazi se veliki broj termina radnim danima i vikendom, a nudimo Vam jedinstvenu mogućnost da celokupnu proslavu kreirate u skladu sa željama slavljenika.
Vise o nama na : http://baloobrown.rs/
Za sve informacije : 064/5300-530 ili 011/4038-068


MALI OGLASI NOVI SAD

111 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 5185f98583dd161f

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Gsigma Zrenjanin
Gsigma Zrenjanin