Dobrodošli, gost! [ Registracija | Prijava

100.00

Agro line Golubinci – Proizvodnja lanac

  • Adresa: Golubinci
  • Mesto: Golubinci
  • Država: Srbija
  • Telefon: 022382585
  • Objavljeno: 31. 05. 2019 09:34
  • Ističe: 2 dana, 23 hours
proizvodnja lanaca agro line
proizvodnja lanaca agro lineproizvodnja lanaca agro lineproizvodnja lanaca agro line

OPIS OGLASA

Proizvodnja lanaca
Agro Line – proizvodnja i trgovina galovim i tehničkim lanacima za industriju i poljoprivredu
Ago Line se dugi niz godina uspešno bavi proizvodnjom i prodajom svih tipova lanaca za industriju i poljoprivredu, konfekcioniranjem i montažom elemenata na lance. Agro Line je generalni zastupnik kompanije Rexnord za Srbiju.
Takođe, Agro Line je nacionalni distributer kompanija koja je jedna od najvećih proizvođača lanaca sa sedištem u Engleskoj i ima osam fabrika u svom sastavu. Delovi i oprema, koje pored lanaca kompanija Renold proizvodi su i koje plasira preko svoje distributivne mreže u celom svetu.

Pored proizvoda fabrike Renold posedujemo i veliki lager fabrike Filip Kljajić iz Kragujevca kao i fabrike Sedis Francuska, čiji smo bili generalni distributer za Srbiju.

Naše poslovanje nije orijentisano samo na Srbiju, već i na susedne zemlje poput Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine…
Posedujemo veliki asortiman kada su u pitanju lanci za sve poljoprivredne masine, a naš stručni tim se potrudio da definiše sve strane kombajne i priključne mašine kojih je u poslednje vreme dosta uvezeno sa zapada. Prodajni asortiman dopunjuju industrijski lanci i lanci za masine poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije – Claas, John Derre, New Holand, Internacional, Fahr Đuro Đaković, Laverda kao i poljoprivrednu mehanizaciju domaćih proizvođača: Zmaj, IMT, Majevica, Poljostroj, Lifam.

Stručna služba kompanije AgroLine i servis poljoprivrednih mašina pomoći će vam prilikom definisanja lanca koje ugrađujete u vaše proizvode ili menjate kao rezervni deo.
Za sva Vasa pitanja stojimo Vam na usluzi!
Kontakt tel: 022/382585 ; 063/8845127


Poliranje farova Zrenjanin
Torte Zrenjanin

56 pregleda, 1 danas

  

ID oglasa: 6575cf0e70714c80

Ostavite komentar

Facebook

Reklame

Izrada sajtova Zrenjanin

Torte Zrenjanin
Torte Zrenjanin